KULTURNA PRIREDITEV BILO JE, JE IN BO, NAŠE ZORENJE JE MOČ VOLJE OB PODELITVI PRIZNANJ ZA NAZIV ČASTNI ČLAN/ČLANICA UNI3 VELENJE

Kulturni dogodek smo poimenovali BILO JE, JE in BO, naše ZORENJE je MOČ VOLJE. Stkan je iz naslov treh izdanih knjig naše članice, literarne ljubiteljice Ane Anite Lekše. Recital njene poezije in proze, ki sta ga pred svečano podelitvijo priznanj izvedli avtorica sama in njena mentorica slovenistka krožka Pesništvo in recitiranje na UNI3 Nevenka Hvalec, je bil prepleten z zvoki kitare in vokalom glasbenice Urške Videnšek, ki je uglasbila tudi eno izmed avtoričinih pesmi. Za začetno čutenje našega notranjega zadovoljstva so najprej in tako lepo poskrbele naše pevke vokalne skupine LASTOVKE z venčkom narodnih pod vodstvom zborovodkinje prof. Tadeje Cigale in ob spremljavi kitarista Franja Juroviča. Člani ansambla KAPUČINO, pa so z zimzelenimi melodijami obarvali celoten kulturni dogodek.

Iskrene čestitke prejemnicama priznanja naziva ČASTNI ČLAN/ČLANICA UNI3 Velenje Jelki Fužir in Biserki Bajec Leskovar!

Prijazno in toplo se zahvaljujemo ustvarjalkam za izvedbo kulturnega programa in vsem našim dragim obiskovalcem!

Arhiv UNI3 Velenje, članica UO Marija Skrt