V Ponedeljek, 03.06.2019. popoldan so se člani fotografskega krožka pod mentorstvom Roka Rakuna in animatorstvom Biserke Bajec Leskovar predstavili s svojim izdelki in s tem elvarvirali pridobljeno znanje skozi vso študijsko leto 2018/2019.

Član krožka Franc Čas je zapisal:

Ob zaključku »šole« smo v prostorih Knjižnice postavili tudi razstavo z naslovom »Moj domači kraj skozi objektiv«. Na njej smo poskušali vsak na svoj način predstaviti utrinek iz svojega mesta, ki nas je tem letu najbolj impresioniral. Sami smo bili z na razstavi predstavljenimi izdelki zadovoljni, če smo pritegnili ali celo navdušili obiskovalce, pa smo enega od svojih ciljev nedvomno dosegli. Seveda si ne delamo utvar, da smo že stopili na pot »malega foto profesionalca«, smo pa zagotovo naredili velik korak naprej. Zato tudi odločitev, da se dobimo na podobnem krožku spet naslednje šolsko leto in poskusimo narediti naslednji korak. Mentor nam je že obljubil podporo.

Otvoritev razstave je obogatil solist Gregor Verbuč.

Hvala Knjižnici Velenje, vsem obiskovalcem, članom fotografskega krožka, Biserki, Gregorju in Roku za lep ponedeljkov popoldan!

Objavila in fotografirala v prvem delu z mobitelom: Zdenka Uršnik