Milica Tičič, članica krožka Citrarke Marjanke je napisala:

” Citrarsko skupino Marjanke zavzeto vodi  profesorica citer in petja Irena Tepej,  z igranjem nanje pa se trudi osem citrark, dve izmed njih se vozita na vaje celo iz Domžal in Celja.

Študijsko leto se  je začelo zelo dinamično in pestro.  Imeli smo veliko vaj, naučili smo se več novih skladb in kar je še posebej dodalo h kvaliteti igranja  in obogatitvi nastopov,  je bila vključitev petih glasbenikov na naše nastope, in sicer harmonikar, dva klarinetista in kitarista.

Konec avgusta  smo nastopili v Domu kulture Velenje na  tradicionalnem Slovenskem citrarskem  večeru – 31. Citrarskem festivalu Prešmentane citre;   v mesecu oktobru na 15.  obletnici geografskega krožka v Vili Bianca,  na praznovanju obletnice  v Topolšici, na srečanju UNI III Žalec v avli II. Slovenskega tabora Žalec,  imeli smo koncert v cerkvi v Razvanju pri Hočah in  nastop v Centru starejših Zimzelen Topolšica; novembra smo nastopili na koncertu upokojenskega Ženskega pevskega zbora Stane Habe Domžale in  imeli  koncert v cerkvi v Mariboru; v januarju smo nastopili na novoletnem praznovanju UNI3 v Hotelu Paka, v Domu krajanov Razvanje v Mariboru in na Marjanovem večeru v Knjižnici Velenje;  v februarju smo imeli koncert v Hotelu Delfin v Izoli.

Za mesec marec smo imeli v programu nastop v Centru starejših Zimzelen Topolšica in koncert v cerkvi v Mariboru,  za april  nastop za UNI III Celje v knjižnici v Celju, za maj tradicionalno  slovensko citranje v Domžalah in koncert na Kozjanskem ter  letni koncert Marjank v Vili Bianci.

Programa, žal,  zaradi  epidemije   nismo mogli  izvesti v celoti, zato pa se bomo po nekajmesečnem premoru v jeseni ponovno podali z dodatno energijo  v igranje  in pripravo  nastopov.”